Vuitena Edició Curs Mindfulness Girona Reducció de l’Estrès.

DSC_0371

02 des Vuitena Edició Curs Mindfulness Girona Reducció de l’Estrès.

VUITENA EDICIÓ CURS MINDULNESS GIRONA REDUCCIÓ DE L’ESTRÈS I L’ANSIETAT.

 

El passat dia 01 de desembre vam acaba la vuitena edició del programa Mindfulness per a Estrès a la ciutat de Girona en Espai de Ioga

Ha estat un curs molt participatiu en el qual han sorgit interessants reflexionis fruit de les diferents dinàmiques i indagacions.
Hem gestionat junts les diferents dificultats i resistències, compartint allò que la nostra pròpia pràctica individual ens ha anat aportant.
Volem donar les gràcies i el nostre reconeixement a aquest magnífic grup i al seu compromís amb l’assistència i la pràctica formal a casa, sent aquesta última de vital importància per integrar els conceptes abordats en les sessions.
Hem realitzat un viatge pels sis passos per poder relacionar-nos amb les nostres experiències d’una manera més creativa, efectiva i en definitiva més sàvia, connectant de manera més profunda amb allò que som.

6 pasos RESPIRAVIDA

GRÀCIES Rafael, Roser, Glòria, Judith, Anna O, Cristina, Narcis, Annabel, Eva, Ana P,Quim i Rosa. Ha sigut un plaer compartir amb vosaltres aquestes 8 setmanes.

Compteu amb nosaltres en l’aventura que suposa ara mantenir viva la vostra practica, no sempre serà fàcil, però després d’aquest curs sabem que sempre, malgrat les circumstàncies, podem tornar a la nostra respiració i al nostre cos una vegada i una altra i cultivar les emocions positives subjacents a qualsevol experiència.

 

Per la nostra part, ja tenim programades les properes sessions d’Iniciació i manteniment de la pràctica de l’Atenció Plena de cara a Desembre i Gener.

Més Informació aquí:

Sessions d’Iniciació i Manteniment

Finalment, donar especialment les gràcies a Milòs i a Teresa per la seva ajuda en la coordinació del curs i el seu compromís amb la pràctica i la comoditat dels participants. Sense la seva ajuda, aquest curs no hauria estat el mateix.

DSC_0371

Propers cursos a Girona Gener 2018

Divendres Tarda