Vuitena Edició Curs Mindfulness Girona Reducció de l’Estrès.

Grup Final programa mindfulness Girona Març 2018

02 des Vuitena Edició Curs Mindfulness Girona Reducció de l’Estrès.

VUITENA EDICIÓ CURS MINDULNESS GIRONA REDUCCIÓ DE L’ESTRÈS I L’ANSIETAT.

 

El passat dia 01 de desembre vam acaba la vuitena edició del programa Mindfulness per a Estrès a la ciutat de Girona en Espai de Ioga

Ha estat un curs molt participatiu en el qual han sorgit interessants reflexionis fruit de les diferents dinàmiques i indagacions.
Hem gestionat junts les diferents dificultats i resistències, compartint allò que la nostra pròpia pràctica individual ens ha anat aportant.
Volem donar les gràcies i el nostre reconeixement a aquest magnífic grup i al seu compromís amb l’assistència i la pràctica formal a casa, sent aquesta última de vital importància per integrar els conceptes abordats en les sessions.
Hem realitzat un viatge pels sis passos per poder relacionar-nos amb les nostres experiències d’una manera més creativa, efectiva i en definitiva més sàvia, connectant de manera més profunda amb allò que som.

6 pasos RESPIRAVIDA

GRÀCIES Rafael, Roser, Glòria, Judith, Anna O, Cristina, Narcis, Annabel, Eva, Ana P,Quim i Rosa. Ha sigut un plaer compartir amb vosaltres aquestes 8 setmanes.

Compteu amb nosaltres en l’aventura que suposa ara mantenir viva la vostra practica, no sempre serà fàcil, però després d’aquest curs sabem que sempre, malgrat les circumstàncies, podem tornar a la nostra respiració i al nostre cos una vegada i una altra i cultivar les emocions positives subjacents a qualsevol experiència.

 

Per la nostra part, ja tenim programades les properes sessions d’Iniciació i manteniment de la pràctica de l’Atenció Plena de cara a Desembre i Gener.

Més Informació aquí:

Sessions d’Iniciació i Manteniment

Finalment, donar especialment les gràcies a Milòs i a Teresa per la seva ajuda en la coordinació del curs i el seu compromís amb la pràctica i la comoditat dels participants. Sense la seva ajuda, aquest curs no hauria estat el mateix.

DSC_0371

Propers cursos a Girona Gener 2018

Divendres Tarda