Final desena Edició Curs Mindfulness Girona Reducció de l’Estrès.

FINAL DESENA EDICIÓ CURS MINDULNESS GIRONA REDUCCIÓ DE L'ESTRÈS I L'ANSIETAT.
MINDFULNESS GIRONA MARÇ 18

16 jun Final desena Edició Curs Mindfulness Girona Reducció de l’Estrès.

FINAL DESENA EDICIÓ CURS MINDULNESS GIRONA REDUCCIÓ DE L’ESTRÈS I L’ANSIETAT.

Encara que la foto es veu bastant borrosa i no vam tenir l’oportunitat  de fer una altra, el grup irradiava claredat i lluentor. :-)
Van ser 8 setmanes +1 plenes d’intensitat, introspecció, resistències suavitzades i claredats, exemples vitals i escolta pacient i empàtica.
L’últim dia, alguns dels participants vam tenir l’oportunitat d’anar a una cafeteria a xerrar i va haver-hi moments molt emotius de gran confiança i honestedat. Moments realment especials que agraeixo profundament, doncs li donen un sentit autèntic a tot el que fem.

GRÀCIES SINCERES!

GRÀCIES Eulàlia,Cristina, Mª Àngels, Gemma, Laura R, Mari Cruz, Laura M, Sandra, Pau, Clara,  Carme i Ariadna. Ha sigut un gran aprenentatge compartir amb vosaltres aquestes 8 setmanes.

Compteu amb nosaltres en l’aventura que suposa ara mantenir viva la vostra pràctica, no sempre serà fàcil, però després d’aquest curs sabem que sempre, malgrat les circumstàncies, podem tornar a la nostra respiració i al nostre cos una vegada i una altra i cultivar les emocions positives subjacents a qualsevol experiència.

Per la nostra part, ja tenim programades les properes sessions de manteniment de la pràctica de l’Atenció Plena de cara al setembre.

Més Informació aquí:

Sessions d’Iniciació i Manteniment

MINDFULNESS GIRONA MARÇ 18

 

Per últim, donar especialment les gràcies a l’Ariadna per la seva ajuda en la coordinació del curs i el seu compromís amb la pràctica i la comoditat dels participants. No puc tenir cap altre sentiment que el d’admiració per com ha portat el seu procés i dificultats vitals. Sense la seva ajuda, aquest curs no hauria estat el mateix.

Joan Carles Espejo

Propers cursos a Girona setembre i octubre 2018

Divendres Tarda

Dijous Tarda