Qui som?

Aleix de Gispert i Núñez

Llicenciat en Enginyeria Química per la Universitat de Barcelona

 

Sóc Instructor  Senior de Mindfulness i Compassió a través de les prestigioses associassions de mindfulness de Respiravida (València) i Breathworks (Regne Unit).

 

Porto desde l´any 2.014 capacitat com a instructor de mindfulness  en la línia MBPM (Mindfulness Based in Pain Managment) e impartint els cursos de Mindfulness per a la Salut i Mindfulness per a l´Estrès duent a terme més de 20 edicions dels mateixos.

 

Si vols saber més sobre la meva Certificació com a Instructor de mindfulness fes un click aquí.

 

Certificat desde l´any 2.015 per la línia de Mindfulness MBAR (Mindfulness Based in Addiction Recovery) enfocada a ajudar a les persones a sortir de l´addicció.

 

Desde l´any 2.017 sóc  instructor regular de mindfulness pels empleats de la central de Mango a  Palau-solità i Plegamans. Desde l´any 2.018 sóc també intructor regular de mindfulness en les empreses Unió de Pagesos i Agroxarxa. També imparteixo els cursos per l´estrès a l´empresa privada en formats adequats a les seves necessitats

 

Com a voluntari he donant sessions de meditació i Txi Kung a la Fundació Cecas dintre del marc d´ajuda i reinserció pel drogodependent.

 

Vaig començar a practicar el Hatha Ioga a l´any 2.008 de forma autodidacta i al cap de poc em vaig iniciar també en la  meditació. Amb el temps he anat entenent la importància de practicar dintre d´un context d´amics que et donguin suport i  actualment ho faig en el context budista de l´Ordre Triratna de Barcelona.

 

La meva pràctica té dues vessants, la pràctica diària e individual i la pràctica duta a terme en retirs específics de meditació i mindfulness. He dut a terme desenes de retirs per aprofundir en la pràctica de meditació i  mindfulness, alguns en silenci i de llarga duració (tres mesos).

Carles de Gispert

Sóc professor de Mindfulness i Compassió a través de RespiravidaBreathworks.

Vaig estudiar cinema a l’ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya) i porto molts anys dedicant-me al món digital dintre del sector editorial.

Fa sis anys, arran d’una crisi personal, vaig conèixer el mindfulness gràcies al meu germà que em va regalar el curs de mindfulness on-line de Respiravida dirigit per Dharmakirti (fundador de Respiravida).

Després d’aquest curs em vaig adonar de com és de poderosa l’eina de la meditació per gestionar les meves emocions i estats d’ànim fluctuants. I de com a través de l’atenció plena (mindfulness) aplicada en la meva vida diària, he pogut canviar comportaments, actituds i patrons mentals negatius que em perjudicaven (i em perjudiquen però amb una intensitat més reduïda) en el meu dia a dia.

Sóc budista i porto una pràctica de meditació forta diària. He assistit a força retirs intensius de meditació amb l’orde budista Triratna.

Joan Carles Espejo jiménez

Professor de Mindfulness i Compassió a través de RespiravidaBreathworks. Titulat Superior en Teràpies Naturals en l’especialitat de Naturopatia pel Real Centro Universitario Escorial M.ª Cristina ( adscrit a la universitat Complutense), he treballat com a professional i divulgador de la salut natural des de fa mes de quinze anys. Professor durant diversos anys de Ioga i Taichi-Chi kung. He realitzat també programes com Mindfulness per regular les emocions “Programa d’Intel·ligència Emocional Plena” (PINEP), per la Universitat de Màlaga.

Sóc un gran amant de la naturalesa i he treballat com a guia de muntanya, però per sobre de tot sóc marit i pare.

El meu primer contacte amb la meditació comença a Còrdova, quan era un nen de 13 anys on m’apropo a la pràctica del ioga i les arts marcials. He practicat meditació Vedanta Advaita, Vipassana, Zen i meditació Taoísta.

Fa anys, després de diagnosticar-me una malaltia genètica minoritària que entre altres problemes associats provoca dolor crònic, caic en una profunda crisi personal que suposa l’abandó de  gran part de la meva activitat física i la practica meditativa.

Mes tard decideixo apropar-me a la meditació des d’una perspectiva científica i secular com a via per comprendre el sofriment dels altres i el meu propi, i és quan començo a interessar-me per Mindfulness i el treball de Jon kabat Zinn.

Després de prendre contacte amb l’obra de Vidyamala Burch, decideixo reprendre la practica de l’atenció plena de manera compromesa i formal i conviure amb el dolor físic i el sofriment emocional d’una forma creativa amb la intenció també, d’ajudar a altres persones a portar una vida mes plena i saludable.

SOM PROFESSORS TITULATS EN RESPIRAVIDA BREATHWORKS

Els professors certificats en Respiravida Breathworks han d’impartir mindfulness segons uns estàndards de qualitat definits per la Xarxa de Formadors de Mindfulness en el Regne Unit (UK Network for mindfulness). Aquests estàndards han estat redactats i duts a la pràctica per reconegudes i prestigioses universitats, associacions i centres de mindfulness en el Regne Unit. Entre ells es troba Breathworks (Respiravida a Espanya) com a únic fundador de la línia de Mindfulness Based in Pain Managment (MBPM: Mindfulness per al maneig del Dolor).

Altres associacions importants dins de la UKNetwork for mindfulness són: la universidad de Bangor, el Oxford mindfulness center o universidad de Aberdeen.