Qui som?

Aleix de Gispert i Núñez

Llicenciat en Enginyeria Química, he treballat de forma intensiva durant deu anys en diferents empreses dins del sector de la construcció i del tractament d’aigües industrials.

Vaig començar a practicar Hatha Ioga a l´any 2.008 de forma autodidacta i al cap de poc em vaig iniciar també en la  meditació, inicialment també pel meu compte. Amb el temps he anat entenent la importància de practicar dintre d´un context d´amics que et donguin suport i  actualment ho faig en el context budista de l´Ordre Triratna de Barcelona.

 

A l’any 2.014 em vaig fer instructor de Mindfulness i Compassió a través de RespiravidaBreathworks. Els cursos que he impartit de 8 setmanes desde llavors són: el curs oficial de Mindfulness per a la Salut (MBPM o Mindfulness Based in Pain Managment) i el curs de Mindfulness  per a la Reducció de l´Estrès.

 

Actualment també imparteixo sessions de mindfuness a empreses que han decidit invertir en la salut i benestar dels seus treballadors i també a particulars i famíles que vulguin tenir eines per millorar la salut i la relació dintre de la família.

 

Com a voluntari estic donant sessions de meditació i Txi Kung a la Fundació Cecas dintre del marc d´ajuda i reinserció pel drogoaddicte. En aquest context he traduït el curs de Mindfulness i les Adiccions de l’anglès a l´espanyol. Aquest està basat en el llibre de Mindfulness i les Adiccions: recuperació en 8 passos

aleix mindfulness
carles mindfulness 2

Carles Gener

Sóc professor de Mindfulness i Compassió a través de RespiravidaBreathworks.

Vaig estudiar cinema a l’ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya) i porto molts anys dedicant-me al món digital dintre del sector editorial.

Fa sis anys, arran d’una crisi personal, vaig conèixer el mindfulness gràcies al meu germà que em va regalar el curs de mindfulness on-line de Respiravida dirigit per Dharmakirti (fundador de Respiravida).

Després d’aquest curs em vaig adonar de com és de poderosa l’eina de la meditació per gestionar les meves emocions i estats d’ànim fluctuants (em van diagnosticar Trastorn Límit de Personalitat). I de com a través de l’atenció plena (mindfulness) aplicada en la meva vida diària, he pogut canviar comportaments, actituds i patrons mentals negatius que em perjudicaven (i em perjudiquen però amb una intensitat més reduïda) en el meu dia a dia.

Sóc budista i porto una pràctica de meditació forta diària. He assistit a força retirs intensius de meditació amb l’orde budista Triratna.

Joan Carles Espejo jiménez

Professor de Mindfulness i Compassió a través de RespiravidaBreathworks. Titulat Superior en Teràpies Naturals en l’especialitat de Naturopatia pel Real Centro Universitario Escorial M.ª Cristina ( adscrit a la universitat Complutense), he treballat com a professional i divulgador de la salut natural des de fa mes de quinze anys. Professor durant diversos anys de Ioga i Taichi-Chi kung. He realitzat també programes com Mindfulness per regular les emocions “Programa d’Intel·ligència Emocional Plena” (PINEP), per la Universitat de Màlaga.

Sóc un gran amant de la naturalesa i he treballat com a guia de muntanya, però per sobre de tot sóc marit i pare.

El meu primer contacte amb la meditació comença a Còrdova, quan era un nen de 13 anys on m’apropo a la pràctica del ioga i les arts marcials. He practicat meditació Vedanta Advaita, Vipassana, Zen i meditació Taoísta.

Fa anys, després de diagnosticar-me una malaltia genètica minoritària que entre altres problemes associats provoca dolor crònic, caic en una profunda crisi personal que suposa l’abandó de  gran part de la meva activitat física i la practica meditativa.

Mes tard decideixo apropar-me a la meditació des d’una perspectiva científica i secular com a via per comprendre el sofriment dels altres i el meu propi, i és quan començo a interessar-me per Mindfulness i el treball de Jon kabat Zinn.

Després de prendre contacte amb l’obra de Vidyamala Burch, decideixo reprendre la practica de l’atenció plena de manera compromesa i formal i conviure amb el dolor físic i el sofriment emocional d’una forma creativa amb la intenció també, d’ajudar a altres persones a portar una vida mes plena i saludable.

juancarlos mindfulness

SOM PROFESSORS TITULATS EN RESPIRAVIDA BREATHWORKS

Els professors certificats en Respiravida Breathworks han d’impartir mindfulness segons uns estàndards de qualitat definits per la Xarxa de Formadors de Mindfulness en el Regne Unit (UK Network for mindfulness). Aquests estàndards han estat redactats i duts a la pràctica per reconegudes i prestigioses universitats, associacions i centres de mindfulness en el Regne Unit. Entre ells es troba Breathworks (Respiravida a Espanya) com a únic fundador de la línia de Mindfulness Based in Pain Managment (MBPM: Mindfulness per al maneig del Dolor).

Altres associacions importants dins de la UKNetwork for mindfulness són: la universidad de Bangor, el Oxford mindfulness center o universidad de Aberdeen.