Caminada conscient Mindfulnessacció Bescanó (Girona) 24 de febrer

Caminada conscient Mindfulnessacció Bescanó (Girona) 24 de febrer

El passat dissabte 24 de febrer vam realitzar una senzilla però gratificant caminada conscient i bany forestal (shinrin yoku) per boscos propers al poble de Bescanó.
Encara que al principi la sortida estava pensada per a adults, vam tenir la fantàstica sorpresa que Meritxell i Sofia de 6 i 8 anys es van unir amb la seva mare Elisabeth, a la caminada.
Tot i que el dia va començar fred ,a poc a poc el sol ens va anar escalfant i vam tenir la sort de poder gaudir-ho tant en la primera parada en l’ermita de Santa Anna, on vam realitzar una petita meditació de 10 min com més tard esmorzant. Després d’esmorzar vam començar la caminada en silenci a un ritme normal al principi, però més lent a mesura que ens vam anar endinsant pels diferents corriols que ens regalava el bosc en el seu recorregut.

 

En tres hores vam tenir l’oportunitat de xerrar i d’estar en silenci gaudint simplement d’estar presents i com no compartir experiències en un context de calma i atenció.
Gràcies Fàtima, Elisabeth, Meritxell, Sofia, Laia, Víctor, Marta, Maria del Mar, Rosa, Eduard, Roser per la vostra pesència i en especial a Teresa Serra per les fotos.

[vc_column_text][button size=”medium” icon=” target=”_self” hover_type=”default” text=”Cursos 8 semanas mindfulness Girona” link=”https://mindfulnessaccion.com/mindfulness-per-a-lestres-i-lansietat-girona/” color=”#ffffff” hover_color=”#ffffff” background_color=”#608ec0″ hover_background_color=”#1c51c6″ border_color=”#608ec0″ hover_border_color=”#1c51c6″ border_radius=”4″][/vc_column_text][vc_column_text][button size=”medium” icon=” target=”_self” hover_type=”default” text=”Cursos 8 semanas mindfulness Barcelona” link=”https://mindfulnessaccion.com/mindfulness-per-a-lestres-i-lansietat-barcelona/” color=”#ffffff” hover_color=”#ffffff” background_color=”#608ec0″ hover_background_color=”#1c51c6″ border_color=”#608ec0″ hover_border_color=”#1c51c6″ border_radius=”4″][/vc_column_text][vc_column_text][button size=”medium” icon=” target=”_self” hover_type=”default” text=”Cursos 8 semanas mindfulness Sant Cugat” link=”https://mindfulnessaccion.com/mindfulness-reduccio-estres-i-ansietat-sant-cugat-del-valles/” color=”#ffffff” hover_color=”#ffffff” background_color=”#608ec0″ hover_background_color=”#1c51c6″ border_color=”#608ec0″ hover_border_color=”#1c51c6″ border_radius=”4″][/vc_column_text]

 

Open chat
Hola,
En què et podem ajudar?