FINAL ONZENA EDICIÓ CURS MINDULNESS GIRONA REDUCCIÓ DE L’ESTRÈS

FINAL ONZENA EDICIÓ CURS MINDULNESS GIRONA REDUCCIÓ DE L’ESTRÈS

16 Jun FINAL ONZENA EDICIÓ CURS MINDULNESS GIRONA REDUCCIÓ DE L’ESTRÈS

FINAL ONZENA EDICIÓ CURS MINDULNESS GIRONA REDUCCIÓ DE L’ESTRÈS I L’ANSIETAT.

 

El passat 15 de Juny, vam donar per finalitzada l’onzena edició del curs Mindfulness per a la reducció de l’estrès.
Ha estat un viatge sense dreceres, d’experiència directa en el qual s’ha format un grup de participants amb gran compromís i autenticitat.

Durant aquestes vuit setmanes, hem après que en el nostre dia a dia ens veiem amb massa freqüència arrossegats per les nostres reaccions i funcionem en el que anomenem “Pilot Automàtic”.

Hem après a  sortir d’aquest “pilot automàtic”, prenent consciència a través de les practiques meditatives formals i també de les quotidianes.

 final curs mindfulness girona juny 2018

 

Hem explorat Els 6 passos de Respiravida i podríem destacar el cinquè pas… “La Connexió i Humanitat Comparida” ja que des d’un principi ha estat present. S’ha percebut una agradable sintonia en el grup.

Gràcies sinceres a tots els participants, Marc, Raul, Silvia, Gemma, Janina, Jordi, Glòria, Paqui, Marisa, Maria, Júlia, Laia, Cristina, Esther, Montse, Anna,Teresa i Pilar. Vull  donar un merescut reconeixement al vostre esforç i compromís durant aquestes 8 setmanes.

Alguns de vosaltres heu comentat, com les persones del vostre al voltant (família, amics, companys de feina) han notat com us heu anat transformant, hem tingut la sort de veure com una mare i una filla compartien el curs, fet aquest, entranyable i de gran generositat per part de les dues. 🙂
Algunes de vosaltres heu transitat aquest programa amb reptes vitals de gran importància i vull fer un reconeixement a la vostra valentia, tenacitat i compromís.

Hi ha qui a connectat profundament amb l’agraïment més autèncic.
En algun cas, semblava que no era el moment de realitzar el curs, però coses de la vida, les coses es van posar d’acord i en ordre perquè  pogués succeir.
Algunes persones, per diferents motius, no heu pogut concloure el curs. Us vull felicitar també per l’esforç, sabem que la vida no sempre desplega les millors condicions i  tot i així, en cap moment heu tirat la tovallola, i heu intentat continuar amb el programa en la mesura de les vostres possibilitats. Teniu el meu més profund respecte.

En realitat, ara comença el  viatge de veritat, en el qual decidim que fer amb tot allò que hem après i experimentat, i de quina manera ho podem integrar en la nostra vida diària. Sens dubte serà un viatge emocionant.

Per la nostra banda i per ajudar en el que sigui possible a mantenir viva la pràctica dels participants, continuarem amb les nostres sessions de manteniment de la pràctica de mindfulness.

Finalment vull agrair de tot cor la coordinació de la Teresa Serra i la Pilar Soriano.

M’emociona que la meva amiga Teresa, després de realitzar diverses coordinacions,  hagi decidit emprendre la formació com a professora de mindfulness com a via d’autoconeixement. A Pilar  (que també s’està formant com a professora) per les seves aportacions , la seva perceptiva, visió científica, com a doctora i investigadora, però per sobre de tot per viure el curs amb obertura i connectar amb el costat compassiu de la ment-cor.

Joan Carles Espejo

Propers cursos a Girona Setembre 2018

Divendres Tarda

Dijous Tarda