Sessions mindfulness en l´empresa Mango

15 ag. Sessions mindfulness en l´empresa Mango

Mindfulnessacció porta quasi bé un any impartint sessions setmanals de mindfulness a la  central de Mango a Palau Solità i Plegamans. Això es duu a terme dins del context d´empreses saludables a la qual Mango pertany. Aquestes són empreses que han decidit invertir diners no només en la seguretat e higiene dintre de l´àmbit laboral sinó també en la salut i el benestar dels seus treballadors

L´ansietat i l´estrés son avui en dia la segona causa de baixa laboral dels països d´occident. La Organització Internacional del Treball adverteix que l´estrès en la feina podria suposar pèrdues d´entre el 0,5% y el 3,5% del PIB dels països.

Conscients de que l´estrès afecta negativament a la salut dels treballadors i en conseqüència al rendiment, a la qualitat de la feina  i a l´absentisme laboral, Mango ha decidit oferir de forma gratuïta als seus treballadors, dues sessions de mindfulness a la semana de 30 minuts cada una.

Aprofitem i creem un espai agradable, íntim i de silenci pel treballador per tal que pugui descarregar part de l´estrès del dia i connectar amb el seu cos, la seva respiració i les seves emocions.  És un espai a on renovar-se i sortir més fresc i connectat.

Les sessions consten de:

  • 10 minuts d´estiraments suaus tipus txi kung
  • 15 minuts de meditació formal dirigida
  • 5 minuts de presa de consciència abans de reincorporar-se

Altres empreses amb les que mindfulnessacció treballa en l´actualitat: Asecnsia Diabetes (Cornellà), Fundació Cecas (Barcelona), Cem Formació (Rubí), Team B Plus (Sabadell)

Empreses y organitzacions tals como Google o Apple porten anys oferint als seus treballadors sessions de mindfulness  a l´empresa amb llargues cues d´espera, com una forma útil e intel.ligent d´incrementar el benestar en el treball, reduïnt la càrrega d´estrès de les persones.

Aleix de Gispert i Núñez 

Instructor certificat de mindfulness/ +34 640 686 741/Aleix@mindfulnessaccion.com