Retir Mindfulness Girona 2020

15 gen. Retir Mindfulness Girona 2020

Facilita Joan Carles Espejo

amb Xavier Marina com assistent i coordinador organitzatiu.

Cultivant la Calma i la Senzillesa a
través de la Meditació i la Respiració


Ments de Principiants

Aquest és un retir de Mindfulness Meditació i Silenci a Girona. Pensat tant per a persones sense experiència, com per a persones que ja tenen una mica d’experiència ( per exemple un curs de 8 setmanes) o persones experimentades amb ment de principiant.

“En la ment d’un principiant hi ha moltes possibilitats, en la ment d’un expert moltpoques, per això conserva sempre la ment d’un principiant.”
Shunryu Suzuki


Som sensibles als diferents problemes de salut que puguin estar experimentant els participants, per la qual cosa t’animem a utilitzar aquella postura meditativa que s’adeqüi millor a les teves necessitats i condició. En la primera sessió t’acompanyarem (si ho necessites) i t’ajudarem a triar la postura més adequada i digna per a tu, ja sigui assegut en un coixí, en una cadira o estirat sobre una esterilla.


Silenci Noble

En aquest retir gaudirem de estones de silenci. Un retir de Mindfulness pot ser una activitat molt agradable on poder compartir la pràctica meditativa, però també pot presentar alguns desafiaments, per la qual cosa, si et trobes en aquest moment sota tractament psiquiàtric o amb un dolor emocional molt intens, potser aquest retir no és una activitat apropiada per a tu, consulta’ns qualsevol dubte.

Es proporcionarà tota la informació sobre el funcionament del retir inclosos els horaris de pràctica, àpats i descansos a la sessió de presentació. Animem amb entusiasme a mantenir el mòbil apagat durant el retir i facilitar el nostre telèfon de contacte, que propocionarem a la sessió de benvinguda del curs. Si us haguessin de comunicar alguna cosa important ens poden trucar en qualsevol moment, i l’equip organitzador us avisaria. És important la puntualitat; s’avisarà mitjançant un gong per no haver d’estar pendents del rellotge, evitant així estímuls innecessaris i poder centrar-se en la pràctica. Totes les activitats són opcionals.


Allotjament, àpats i algunes coses pràctiques

Les habitacions són de 4 places i la casa disposa de 3 banys complerts i un lavabo.
El menjar serà orgànic i de proximitat. Tot i que la casa no respon a dietes especials, tots els àpats són sense lactosa i sense gluten.
Després de cada àpat cada persona renta el seu plat, got i coberts.
Viuen 2 gats a la casa i tot i que la neteja de la casa és impecable i es realitza amb molta cura, és una dada a tenir en compte per a persones amb al·lèrgia.
És una bona idea portar roba còmoda i calçat fàcil de posar i treure, ja que a la sala de meditació s’ha d’anar sense sabates, portar mitjons (per higiene) i una llanterna.
Pensa en portar paraigües en cas de previsió de pluja.
A la casa hi ha coixins de meditació (banquetes no) i cadires.


Aportació

El cost del retir és de 275€ per persona. (250€ si fas la inscrpció abans del 01 de Juny) Això cobreix l’allotjament i les dietes així com la tasca de l’equip
organitzatiu.

Inscripció i pagament

  • Omple el formulari d’inscripció (Aquí).
  • Ingressa l’import de la reserva (100€) per transferència a ES44 1465 01 00911735043379 indicant en el concepte el teu nom i cognom i “Retir Maig” l’import restant s’haurà d’abonar abans del 24 d’abril.
  • Envia el comprovant de pagament a infogirona@mindfulnessaccion.com
  • Les places són limitades a 20 persones.

Ubicació

Casa de Retirs Espai de l’Harmonia:
Carrer de la Bordeta, 23, 17116 Cruïlles (Girona)
Qui vingui en cotxe el pot deixar al pàrking de terra que hi ha abans d’arribar a la casa. També es pot arribar en tren fins a flaçà amb el tren que arriba a les 17:02h i et pot venir a recolliir a l’estació el personal de la casa (màxim 6 places)
Ubicació: (Aquí)

Contacte


infogirona@mindfulnessaccion.com
juancarles@mindfulnessacció.com
600079387 (Xavier)

En aquest vídeo pots conèixer l’espai