#jomeditoacasa

16 Mar #jomeditoacasa

Hem pensat que durant aquests 15 dies de confinament per el Covid-19 oferirem meditacions obertes els dimarts i dijous de 7:15h a 8:00h
Així que si no t’importa matinar una mica, tens certa experiència en la practica meditativa o creus que pot ser beneficiosa per a tu, et convidem a sumar-te a #jomeditoacasa.

Per a connectar-te:

Pren nota d’aquesta contrasenya,: 137041

És posible que te la demani per a entrar 😉
Fes clic en el següent enllaç: https://zoom.us/j/224666732 (serà millor que connectis 15 minuts abans per a familiaritzar-te amb la plataforma).

Immediatament es descarregarà un petit programa, en menys d’un minut i ja està. És molt senzill. Desplaça el ratolí per la vora inferior de la pantalla per a activar el micròfon (et demanem que si us plau desactivis el micròfon quan no estàs parlant per a eliminar els sorolls de fons). El dies de la sessió fes clic en el següent enllaç:

https://zoom.us/j/224666732

La sessió és dimarts i dijous de 07:15 h a 8:00h del matí

Per a veure a tots els assistents de la reunió, en la part superior dreta de la pantalla trobaràs un símbol que és com una tauleta de xocolata, prem-lo i veuràs a tots els assistents.

Si vols veure a la persona que parla prem el botó de nou.

Et recomanem que et connectis amb un ordinador perquè permet veure a tots els participants. Pots connectar-te des de PC, Mac, Linux, iOS o Android: L’enllaç en el qual has de prémer és: https://zoom.us/j/224666732

Desitgem que aquesta iniciativa sigui beneficiosa per a tu.