FINAL CURS MINDFULNESS GIRONA REDUCCIÓ ESTRÈS MBPM MARÇ 2021 2021

FINAL CURS MINDFULNESS GIRONA REDUCCIÓ ESTRÈS MBPM MARÇ 2021

18 març FINAL CURS MINDFULNESS GIRONA REDUCCIÓ ESTRÈS MBPM MARÇ 2021

Final del Curs MINDULNESS GIRONA Reducció de l’estrès MBPM març 2021.


Divendres passat 12 de març ens vam reunir per a realitzar la 8a i última sessió del curs Mindfulness per a l’estrès MBPM a Girona.
Aquest curs ha sigut molt interessant, ja que a causa de les restriccions vam haver d’ajuntar dos grups en un, un grup que inicialment havia de fer el curs en format presencial i un altre en format online. Realment estem molt contents del resultat i d’haver-ho fet, creiem que l’experiència ha sigut molt bona! La veritat és que ha sigut un grup molt heterogeni, amb una gran intel·ligència i capacitat de reflexió.

Volem fer un reconeixement al compromís i entrega de tots i totes les participants fins i tot en situacions personals molt complexes.

Enhorabona,

Cristina, Judit, Andrea, Laura, Mireia, Marga, Nuri, Pere, Mina i Marc.


Estarem molt contents de poder-vos acompanyar en el futur a mantenir viva la vostra pràctica si així ho trobeu convenient per cuidar de tots aquells fruits que la pràctica de l’atenció conscient us ha proporcionat durant aquests dos mesos.

Que estigueu bé, que sigueu feliços, que pugueu viure una vida més calmada i desperta. 🙏

Per últim, donar especialment les gràcies al gran equip de coordinadores, Teresa i Sofia. També heu transitat per les vostres pròpies dificultats i alegries. Gràcies per la vostra ajuda en la coordinació del curs i el compromís amb la pràctica i la comoditat dels participants. Sense la vostra ajuda, aquest curs no hauria estat el mateix.

Joan Carles Espejo

Propers cursos a Girona Abril 2021

Divendres Tarda

Proper Retir cap de Setmana Maig 2021 “Cultivant la Calma i la senzillesa a través de la Meditació i la Respiració”

Informació Retir