Curs ONLINE de 8 setmanes de mindfulness per l'estrès (Barcelona)

Curs ONLINE Mindfulness i Compassió per a l’estrès MBPM®

TALLER GRATUÏT ONLINE INFORMATIU I DE PRÀCTICA DEL CURS MINDFULNESS I COMPASSIÓ PER A L’ESTRÈS

En aquest taller online gratuït podràs:

 

– Conèixer les evidències científiques actuals de mindfulness.

– Saber més sobre el programa i els objectius del curs.

– Practicar alguns exercicis de mindfulness que es duran a terme durant el curs com la meditació, l’atenció a la respiració i els moviments conscients.

– Explicarem amb detall qui som, on i com ens vàrem certificar i contestarem preguntes i qüestions que ens vulguis fer.

Propera sessió informativa i de pràctica online:  Dimarts 29 de Setembre de 19 a 21 hores.

Per INSCRIURE´T A LA SESSIÓ ONLINE omple aquest formulari dient a quina sessió vols assistir i t´enviarem les INSTRUCCIONS per connectar-te

  Prova si us plau que no ets un robot😉


  He leído y acepto el Aviso Legal y la Política de Privacidad.

  Vídeo de Mindfulness Acció realitzat pel nostre professor Aleix De Gispert en una col·laboració amb Caixa Family.

  Programa del Curs ONLINE de Mindfulness i Compassió per a l’estrès

  • Dates de les Vuit Sessions del Curs Mindfulness Dimarts tarda:

  6, 13, 20 i 27 d’Octubre

  3, 10, 17 i 24 de Novembre

   

  horari: de 19 a 21 hores

  El curs consta de:

   

  • 8 Sesions online presencials de 2 hores amb professor certificat en “directe”.
  • Plataforma digital interactiva pels alumnes i instructor.
  • Manual complert del curs de mindfulness i compassió per a l’estrès.
  • Més de 20 meditacions guiades específiques del curs per poder fer a casa.
  • Contacte permanent amb l’ instructor durant el curs

  PROFESSORS CERTIFICATS 

  Els professors formats a través del Programa de Formació de Respiravida/Breathworks ens certifiquem sota els estàndars de qualitat que la UK Network for Mindfulness del Regne Unit. Aquests són d´obligat compliment per a nosaltres com a docents dels cursos de mindfulness per a la salut i de mindfulness per a la reducció de l´estrès. Els professors hem de rennovar anualment la certificació per poder seguir impartint els cursos.

  Más informació PROFESSORS CERTIFICATS

  CONTINGUTS I INFORMACIÓ CURS ONLINE DE MINDFULNESS I COMPASSIÓ PER A  L’ ESTRÈS

  Introducció Curs Online Mindfulness i Compassió per a l'estrès

  Al curs online de mindfulness i compassió per a  l’estrès aprendrem diferents eines, basades en evidències científicament provades, que es mostren eficaces per aprendre a sortir de la “ment remugant” o de l’estat de “pilot automàtic”. L’objectiu principal dels cursos online de Mindfulness i compassió per a la l’estrès és que l’alumne sigui cada vegada més conscient de què és el que està succeint en la seva experiència (diríem en el seu “sentir general”) i com s’està relacionant amb aquesta (la forma més habitual és reaccionant a ella). De forma natural, la nostra ment rebutja allò que no és del nostre grat i va darrere de forma compulsiva d’allò que considerem que creiem que ens donarà plaer. Aquest rebutjar i aferrar-se, és la base mateixa del sofriment humà; per tant és també l’arrel mateixa del nostre estrès i de la nostra ansietat.

  La bona notícia és que existeix un espai que es troba entre la sensació agradable/desagradable desencadenada per alguna cosa externa o interna (per exemple algú ens crida o tenim un pensament que ens genera desassossec) i la “volició” o voluntat inconscient de rebutjar-la o aferrar-se. Aquest espai és on resideix la nostra elecció per sortir de la roda del sofriment (estrès, ansietat, depressió, malenconia i estats negatius en general).

  En el curs online de mindfulness i compassió per a l’estrès aprendràs tècniques per submergir-te en la frescor d’aquest moment present, tècniques senzilles basades en la meditació formal i el cultiu d’una acceptació sense reserves de la nostra experiència, per aprendre a entendre i acceptar de forma activa, les teves experiències diàries de desconfort relacionades amb l’estrès i l’ansietat i amb estats mentals negatius associats als mateixos.

  Contingut Curs Online Mindfulness i Compassió per a l'estrès

  Els 6 passos de Respiravida Breathworks  són la base del curs online de minfulness i compassió l’estrès. Aquests són una seqüència lògica i coherent de passos que ens ensenyen a apropar-nos a la nostra experiència de forma amable i compassiva amb allò que ens pot resultar desagradable o dolorós (estrès i ansietat, depressió, malenconia i qualsevol altre estat mental negatiu)

  Aprendre a utilitzar la nostra respiració com a eina per alleujar tensions mentals i físiques ens seran de gran utilitat en el nostre dia a dia. L’ansietat i l’estrès afecten de forma directa a la nostra respiració fent-la superficial i entretallada. Això té efectes negatius en el nostre cos (problemes de digestió, dolenta oxigenació dels òrgans, tensió muscular…) i en la nostra ment (no ens sentim relaxats mentalment el que al seu torn alimenta més el nostre estrès i ansietat). Aprendre tècniques per respirar correctament (tècniques de respiració profunda o diafragmàtica) ens va a ser de gran utilitat als moments de major estrès en el treball, amb la família… podeu començar a practicar amb els tres minuts amables de mindful breathing.

  En el curs online de mindfulness i compassió per a l’estrès (barcelona) farem exercicis de moviments conscients per aprendre a “habitar el nostre cos”, és a dir a estar més presents i sortir-nos progressivament de la “ment remugant”.

  El cor (i el repte) del curs, és el cultiu de l’acceptació sense reserves (el que es coneix com el cultiu de la compassió) d’allò que ens causa desconfort, molèstia o dolor. Aquest acceptació progressiva és el trampolí que ens permet obrir-nos de forma honesta cap a la vida i cap als altres.

  Els exercicis de Pacing, ens ajudaran a posar llum a les nostres activitats diàries amb la intenció d’identificar aquelles petites coses que podem canviar en el nostre dia a dia, per tenir una vida més equilibrada, sana i sostenible. El Registre Diari d’activitats és una eina molt útil per a això.

  El curs online de mindfulness i compassió per a l’ estrès t’ajudarà a entendre de forma més profunda i clara la relació entre les experiències que podem considerar com a desagradables situades en el nostre cos (tibant-ho, contraient-ho..) i el contingut emocional que aquestes encapsulen en forma de pensaments i emocions associades. És el que es coneix com el triangle cos-emoció-pensament.

  En el curs online de mindfulness i compassió s´entreguen les meditacions guiades per poder practicar a casa.

  La Comunicació franca i directa amb el teu instructor, i els minigrups de treball que es creen durant els cursos et facilitaran el treball de ser més conscient de les resistències i dificultats que has anat trobant durant la teva pràctica diària de meditació.

  Curs online de Mindfulness i compassió per a l'estrès

  Meditacions guiades específiques del curs perquè l’alumne pugui fer la meditacions formals a casa.

  Manual complert del curs de Mindfulness i compassió per a l’ estrès

  8 sessions de 2 hores de durada cadascuna

  16 hores totals presencials. És recomanable un mínim de 20 minuts de pràctica diària.

  Contacte permanent amb un instructor certificat per Respiravida/Breathworks. Els instructors de mindfulnessacció han de complir els estàndards de qualitat regits per la UK Network for mindfulness a l’hora d’impartir els ensenyaments de mindfulness. Respiravida/Breathworks és membre fundador de la UK Network for mindfulness.