FINAL CURSO MINDFULNESS GIRONA REDUCCIÓN ESTRÉS MBPM DICIEMBRE 2021

Final del Curs MINDULNESS GIRONA desembre 2021.

Al setembre vam començar aquest nou viatge junts, crec que ja van més de 30 edicions, gairebé he perdut el compte…☺
I divendres passat, dia 03 de desembre ens vam reunir per a realitzar la 9a i última sessió del curs Mindfulness per a l’estrès MBPM a Girona.

Va ser una sessió de meditació i silenci senzilla i plena de bellesa. Una molt bona oportunitat per a posar en pràctica les valuoses eines que hem après junts durant aquests dos mesos.
Van sorgir dificultats, resistències i també grans moments de satisfacció i plenitud, sigui com sigui, vam poder gaudir de sostenir amb amabilitat i calidesa allò que ens portava el moment present.
I el més important, ho vam fer junts, donant-nos suport des del silenci.

Puc dir sense risc d’equivocar-me que ha estat un grup de persones amb una gran capacitat d’empatia i de reconeixement de les dificultats de l’altre, i això és un gran pilar per a la reconciliació i la gestió del patiment d’un mateix.

Un gran exemple d’humanitat compartida.

Volem fer un reconeixement al compromís i l’esforç de tots i totes les participants.

Enhorabona,

Ariadna, Carina, Anna Maria O, Francisco, Mercè, Marta, Maria Ángeles, Glòria, Albert, Maria Rosa, Fina, Clara, Maria J, Anna C i Anna V.

A totes/ts vosaltres gràcies!


Estarem molt contents de poder-vos acompanyar en el futur a mantenir viva la vostra pràctica si així ho trobeu convenient per cuidar de tots aquells fruits que la pràctica de l’atenció conscient us ha proporcionat durant aquests dos mesos.

Que estigueu bé, que sigueu feliços, que pugueu viure una vida més calmada i desperta.

Per últim, donar especialment les gràcies al gran equip de coordinadores, Teresa i Imma (també a en Jordi que molt amablement ens va acompanyar en una sessió). També heu transitat per les vostres pròpies dificultats i alegries. Gràcies per la vostra ajuda en la coordinació del curs i el compromís amb la pràctica i la comoditat dels participants. Sense la vostra ajuda, aquest curs no hauria estat el mateix.

Joan Carles Espejo

Propers cursos Mindfulness Estrès MBPM a Girona gener 2022

[vc_column_text][button size=»medium» icon=» target=»_self» hover_type=»default» text=»Informació Cursos 8 semanas mindfulness Girona gener 2022″ link=»https://mindfulnessaccion.com/mindfulness-per-a-lestres-i-lansietat-girona/» color=»#ffffff» hover_color=»#ffffff» background_color=»#608ec0″ hover_background_color=»#1c51c6″ border_color=»#608ec0″ hover_border_color=»#1c51c6″ border_radius=»4″][/vc_column_text]

Proper Retir cap de Setmana juny 2022 «Cultivant la Meditació, la Contamplació, la Calma i el Descans»

[vc_column_text][button size=»medium» icon=» target=»_self» hover_type=»default» text=»Informació Retir juny 2022″ link=»https://mindfulnessaccion.com/retir-meditacio-mindfulness-girona/» color=»#ffffff» hover_color=»#ffffff» background_color=»#608ec0″ hover_background_color=»#1c51c6″ border_color=»#608ec0″ hover_border_color=»#1c51c6″ border_radius=»4″][/vc_column_text]

Open chat
Hola,
¿En qué podemos ayudarte?