FINAL VI EDICIÓ CURS MINDULNESS GIRONA REDUCCIÓ DE L’ESTRÈS

FINAL VI EDICIÓ CURS MINDULNESS GIRONA REDUCCIÓ DE L’ESTRÈS I L’ANSIETAT.

 

El passat dia 21 de Juny va tenir  lloc en Estudi Itzà l’ última sessió de la VI edició del programa Mindfulness per a Estrès a la ciutat de Girona.
Volem agrair a les participants el seu compromís a l’hora d’assistir a les classes, ja que majoria d’elles han vingut de fora de Girona.

Gràcies Fàtima, Yolanda, Teresa, Gabriela, Fabiana, Elisenda, Carla, Pilar, Anna y Denise. Ha sigut un plaer compartir amb vosaltres aquestes setmanes.

 

DSC_0229

 

Volem realitzar un reconeixement al seu esforç per posar en pràctica els conceptes i no deixar-los en meres idees. Conscients a més que les situacions personals, en moltes ocasions, no juguen a favor.
Com sovint diem, el veritable viatge, comença ara, amb el compromís de cada participant per mantenir viva la seva pràctica.

 

IMG_20170503_161128

Per la nostra part, ja tenim programades les properes sessions d’Iniciació i manteniment de la pràctica de l’Atenció Plena de cara a Setembre.
Més Informació aquí:

Sesións d’Iniciació i Manteniment

 

Finalment donar les gràcies a Rosana Masana per la seva ajuda i a Coral Rios per facilitar amb tant afecte i dedicació l’acolliment en Estudi Itzá.

Propers cursos a Girona Setembre 2017

Divendres Tarda

Dimecres Tarda

Dilluns Matins

 

Open chat
Hola,
En què et podem ajudar?