Curs Mindfulness per a empreses saludables

Curs Mindfulness per a empreses saludables

Mindfulness per a empreses

Mindfulnesses és un exercici o activitat que s’engloba dins el marc d’un gran nombre d‘empreses saludables. L’objectiu és millorar el benestar físic i emocional dels treballadors. La pràctica de mindfulness ve avalada per gran nombre d’evidències científiques que corroboren la seva eficàcia en la millora del benestar general de les persones, la reducció de l’estrès i ansietat i la disminució del risc de depressió entre d’altres.

Per què mindfulness a l'empresa?

L’estrès és una de les principals causes de baixes laborals a la Unió Europea. L’OIM (Organització Internacional del Treball) situa l’estrès laboral amb pèrdues estimades entre el 0,5 i el 3,5% del producte interior brut dels països de la Unió Europea També es contrasta que les baixes laborals per ansietat i estrès han augmentat el 38% en cinc anys.

Els nostres clients

És per això que moltes empreses han inclòs la pràctica del Mindfulness en els seus programes formatius. Als Estats Units es calcula que el 20% de les empreses han tingut o tenen programes de Mindfulness per als treballadors i directius.

Beneficis que pot gaudir la teva empresa

 • Augmenta el benestar general del treballador
 • Millora la productivitat i redueix l’absentisme laboral
 • Facilita la resolució de conflictes
 • Redueix de manera significativa l’estrès, l’ansietat, la càrrega mental
 • Augmenta la confiança i la capacitat de lideratge
 • Facilita la col·laboració i el treball en equip
 • Regula les emocions millorant la capacitat de resposta en l’entorn laboral
 • Desenvolupa l’escolta activa i la comunicació efectiva amb l’entorn
 • Ens ajuda a desenvolupar una gestió del temps més eficaç

 

Sóc Aleix De Gispert i he ajudat moltes empreses a aconseguir millor ambient laboral i com a conseqüència millors resultats.

Certificat des de l’ any 2014 com a instructor de mindfulness a la línia MBPM (Mindfulness Based in Pain Management) i impartint els cursos de Mindfulness per a la Salut y Mindfulness per al Estrés duent a terme més de 30 edicions dels mateixos.

També es contrasta que les baixes laborals per ansietat i estrès han augmentat el 38% en cinc anys.


  Els nostres programes empresarials

  • Taller inicial: per empreses que vulguin tenir un primer contacte amb mindfulness. Sessió entre dues i tres hores de duració per tenir una idea general dels sectors d’influència que la pràctica de mindfulness pot portar a l’empresa.
  • Taller de profundització de 5 hores. En aquest taller es toquen aspectes fonamentals de l’atenció plena aplicables en l’empresa: què és i què no és mindfulness, els factors claus de mindfulness, mindfulness i neurociència, “trucs” mindfulness per l’oficina, mindfulness i comunicació, mindfulness i la gestió del temps… (descarregar programa complet) Taller-5-horas-mindfulness.pdf

   

  • Cursos intensius de mindfulness per a la reducció de l’estrès. Cursos de 8 setmanes (per a treballadors i directius) enfocats a la reducció de l’estrès i millora del benestar. Aquest és un curs de profundització en mindfulness. En finalitzar el mateix l’alumne tindrà eines suficients per mantenir  l’estrès en nivells tolerables (descarregar el programa complet) Curso-empresas-8-semanas.pdf.
  • Sessions de manteniment: classes periòdiques de mindfulness guiat per proporcionar un espai de silenci i tranquil·litat al treballador. Aquestes sessions ajuden als treballadors a regular-se i millorar els seus nivells d’atenció i concentració.
  • Cursos de mindfulness enfocat a gerents i directius. Programa de mindfulness enfocat a la gestió d’equips, a la comunicació i a la  millora en la presa de decisions.
  Open chat
  Hola,
  En què et podem ajudar?