GIRONA SESSIÓNS MINDFULNESS SETMANALS REGULARS

Introducció

Sessions mindfulness regulars setmanals. Enfocat per a persones que hagin acabat el curs de 8 setmanes de mindfulness i vulguin continuar practicant o persones amb certa experiència meditativa. Oferim un espai de silenci per aprofundir en la pràctica diària y en les meditacions del seguiment de la respiració, la conciència amable, el recorregut del cos, la caminada conscient i d’altres. Indagarem sobre conceptes claus de la pràctica de mindfulness, tant aspectes tradicionals com els últims elements integradors amb la ciència i compartirem els dubtes i qüestions que vagin sorgint. Aquestes sessions són dirigides per un instructor certificat a través de Respiravida /Breathworks i sota els estàndards de la UK Network for mindfulness.

Horaris

Dimecres matí: de 7:00  a  7:45h (online)

Divendres tarda: de 17:15  a  18:15h (Presencial i online simultàniament)

Preus:

 

L’objectiu de les classes de mindfulness setmanals regulars  és que l’alumne tingui un espai  on poder deixar totes les preocupacions del dia a dia i poder estar centrat en sí mateix, buscant la simplicitat del moment present. Vols mantenir viva la pràctica de mindfulness? Un grup, és la millor manera de mantenir viva la teva pràctica. Pots beneficiar-te de practicar en grup i de tenir com instructor a una persona amb dilatada experiència personal en la pràctica i acreditat per la UK Network for mindfulness.

Ideal per a totes aquelles persones  que hagin acabat els cursos mindfulness de 8 setmanes de mindfulness, gent que hagi fet retirs de meditació i personaes que tinguin certa experiència.

Si vols apuntar-te o rebre més informació sobre les classes de mantenimet omple el formulari d’abaix i et respondre´m d´immediat


  Descàrrega aquí el dossier informatiu

  Contingut

  • Meditacions formals. Aquestes tindràn una duració entre 30 i 40 minuts. Les meditacions seran guiades per un instructor experimentat i després comentarem en grup què a succeït dutant les mateixes amb l´objectiu d´intentar ajudar en les possibles resistències que se li presentin al practicant. Les meditacions són: el recorregut del cos (bodyscan), el seguiment de la respiració (anapanasatti), la consciencia amable (metta bhavana), pràctica de només sentar-se (just sitting), meditació amb els sons (just listening) i caminata conscient.

   
  • Indagació mindfulness :

    1. Prendre consciència

   2. Apropar-nos a lo desagradable

   3. A la recereca de lo agradable

   4. Un recipient més ample o la pràctica de l´equanimitat

   5. La Conexió o humanitat compartida

   6. L´elecció (elegir de forma creativa en compte de reaccionar)

   Altres temes que repasarem: La “manera fer” i la “manera ésser”. Habitar el cos. Els tres sistemes emocionals (acció/protecció, recompensa i calma/contentament). Mindfulness per a potenciar l´ estat mental de calma i contentament. Relació entre les sensacions físiques, les emocions  i els pensaments. Des-identificació dels pensaments. El cos i la respiració com anclatge al moment present..i molt més!

  • Ocasionalment exercicis mindful o moviments conscients. Exercicis basats en Ioga, Taichi i Chi Kung. Aquests exercicis es duen a terme amb atenció conscient, de manera lenta i progressiva. Aprendrem a portar la nostra atenció a les parts del cos que s’estiren  i es tensen durant l’exercici. Utilizarem la respiració per afluixar i deixar anar tensions físiques i emocionals. La consciencia corporal és l’ancla immediata al aquí i al ara. Cos flexible en ment àgil

   
  • Feedback i preguntes. Preguntes de com t’ha anat la pràctica. Dubtes i dificultats/resistències que et trobes. Preguntes sobre les tècniques de meditació. Preguntes sobre la postura correcta de meditació, moments més indicats per a meditar durant el dia etc.

  Open chat
  Hola,
  En què et podem ajudar?