Qui som

Aleix de Gispert i Nuñez

Aleix de Gispert i Nuñez

Enginyer Químic per la Universitat de Barcelona.

Practicant de mindfulness, meditació i ioga de forma intensiva desde fa més de quinze anys.

Certificat per a la docència de mindfulness a través de les prestigioses associasions de Respiravida i Breathworks desde l’any 2.014, sota la “Red Española de Programas Estanadrizados de Mindfulness y Compasión

Instructor desde fa deu anys del Programa de mindfulness i compassió per a l’estrés i del Programa de mindfulness per a la Salut  (Programes MBPM).

Desde l’any 2.017 impartint el programa de mindfulness basat en la Regulació de les Adiccions (MBAR). Enamorat de la docència i de la pràctica de l’atenció conscient y també de poder ajudar a les persones a sanar i a millorar la qualitat de les seves vides.

Instructor de retirs de mindfulness, meditació i ioga.

He treballat como a instructor de mindfulness en el Centre d’ Adiccions Eines a Sant Cugat, en la Fundació Cecas  (marc d’ajuda i reinserció de persones drogodepenents) i com a instructor regular de mindfulness per els treballadors de la central de Mango en Palau de Plegamans.

Joan Carles Espejo Jiménez

Joan Carles Espejo Jiménez

Professor de Mindfulness i Compassió a través de RespiravidaBreathworks, on també participo com a mentor acreditat de professors i docent. Titulat Superior en Teràpies Naturals en l’especialitat de Naturopatia pel Real Centro Universitario Escorial M.ª Cristina ( adscrit a la universitat Complutense), he treballat com a professional i divulgador de la salut des de fa mes de vint anys. Professor durant diversos anys de Ioga i Taichi-Chi kung. He realitzat també programes com Mindfulness per regular les emocions “Programa d’Intel·ligència Emocional Plena” (PINEP), per la Universitat de Màlaga.

Sóc un gran amant de la naturalesa i he treballat com a guia de muntanya. També  sóc marit i pare.

El meu primer contacte amb la meditació comença a Còrdova, quan era un nen de 13 anys on m’apropo a la pràctica del ioga i les arts marcials. He practicat meditació Vedanta Advaita, Vipassana, Zen i meditació Taoísta.

Actualment, aprofundeixo en la meva pràctica com a budista contemporani.

Fa anys, després de diagnosticar-me una malaltia genètica minoritària que entre altres problemes associats provoca dolor crònic, caic en una profunda crisi personal que suposa l’abandó de  gran part de la meva activitat física i la practica meditativa.

Mes tard decideixo apropar-me a la meditació des d’una perspectiva científica i secular com a via per comprendre el sofriment dels altres i el meu propi, i és quan començo a interessar-me per Mindfulness i el treball de Jon kabat Zinn.

Després de prendre contacte amb l’obra de Vidyamala Burch, decideixo reprendre la practica de l’atenció plena de manera compromesa i formal i conviure amb el dolor físic i el sofriment emocional d’una forma creativa amb la intenció també, d’ajudar a altres persones a portar una vida mes plena i saludable.

Amelia Melo (Col·laboradora)

Amelia Melo (Col·laboradora)

És llicenciada en dret, màster en màrqueting i s’ha format en hatha, yin ioga, Mindful-eating, MBTC -teràpia cognitiva basada en mindfulness. És màster en relaxació, meditació, i mindfulness (remind) a la Universitat de Barcelona i creadora d’un programa de meditació per cultivar la consciència de la bellesa en museus a través de l’art anomenat “MYSTERIA, el meditar de la Bellesa“, que es va posar en pràctiques al Museu Can Framis de Barcelona (Fundació Vila Casas) i va donar origen a una tesi de fi de màster i article científic.

És meditadora, practicant de ioga, eterna estudiant i amant de la Bellesa de la vida. Compta amb experiència professional de 16 anys en el departament de màrqueting d’una companyia multinacional. Va ser cofundadora d’una escola de dansa i posteriorment creadora de Kannongyo (2007), un centre de ioga i meditació Zen a Barcelona, ​​que albergava una galeria d’art Wa Gallery, especialitzada en la cultura japonesa. Actualment fa classes de meditació i s’especialitza en introduir MYSTERIA, un programa de Mindfulness específicament creat per a museus, que està dirigit a conrear la consciència de la Bellesa a través d’l’art.

Vaig créixer al sud-est de Londres i quan tenia 16 anys vaig descobrir la meditació en una classe d’iniciació al centre budista de Croydon. En aquella època també practicava karate i vaig trobar que aquest i la meditació van millorar realment els meus estats mentals. Més tard, als 20 anys, vaig començar a practicar iogaAl 1998 vaig ser ordenat a l’Ordre Budista TriratnaEntre el 2001 i el 2004 vaig estar matriculat al programa de formació del professorat de la Maida Vale Iyengar Yoga Institute de Londres.

Des del 2007 porto ensenyant principalment ioga, i també  meditació, al centre budista de Cambridge al Regne Unit. Recentment vaig sentir la necessitat d’un canvi i per això m’he traslladat a Barcelona. Estic aprenent espanyol i explorant la ciutat, així com donant classes de budisme al centre budista Triratna de Barcelona.

Amb l’enfocament correcte, el ioga pot conduir a estats d’ànim més absorbits, vibrants, i de major claredat de consciència del cos i de les emocions. Trobo que una pràctica regular de ioga i meditació, pot proporcionar una base per a l’estabilitat emocional i estats d’ànim més positius i expansius.

SOM PROFESSORS TITULATS EN RESPIRAVIDA BREATHWORKS

 

Els professors certificats en Respiravida Breathworks han d’impartir mindfulness segons uns estàndards de qualitat definits per la Xarxa de Formadors de Mindfulness en el Regne Unit (UK Network for mindfulness). Aquests estàndards han estat redactats i duts a la pràctica per reconegudes i prestigioses universitats, associacions i centres de mindfulness en el Regne Unit. Entre ells es troba Breathworks (Respiravida a Espanya) com a únic fundador de la línia de Mindfulness Based in Pain Managment (MBPM: Mindfulness per al maneig del Dolor).

 

Altres associacions importants dins de la UKNetwork for mindfulness són: la universidad de Bangor, el Oxford mindfulness center o universidad de Aberdeen.

Open chat
Hola,
En què et podem ajudar?