Qui som? – Mindfulnessaccion

Qui som?

Aleix de Gispert i Núñez

Practicant desde fa més d’una dècada de meditació, ioga i quigong.

Sóc Instructor  del prestigiós Programa de Mindfulness per a la Salut (MBPM ®) a través de les associassions de Respiravida (València) i Breathworks (Regne Unit).

 

Impartint més de 30 edicions dels cursos de 8 setmanes de Mindfulness per a la Salut i Mindfulness i Compassió per a l´Estrès.

 

Certificat desde l´any 2.015 per la línia del  Programa de Mindfulness  per a la regulació d’Addiccions (MBAR®) que té com a objectiu donar eines útils tant per ajudar a sortir de l’addicció com per mantenir-te sobri.

 

Actualment treballant en el centre d´addicions Eines a Sant Cugat del Vallès com a instructor.

 

Desde l´any 2.017 sóc  instructor regular de mindfulness pels empleats de la central de Mango a  Palau-solità i Plegamans.. També imparteixo els cursos de mindfulness per l´estrès a l´empresa privada en formats adequats a les seves necessitats.

 

Com a voluntari he donant sessions de meditació i Txi Kung a la Fundació Cecas dintre del marc d´ajuda i reinserció pel drogodependent.

 

La meva pràctica personal la prenc en el context budista de l´Ordre Triratna de Barcelona.

Joan Carles Espejo jiménez

Professor de Mindfulness i Compassió a través de RespiravidaBreathworks, on també participo com a mentor acreditat de professors i docent. Titulat Superior en Teràpies Naturals en l’especialitat de Naturopatia pel Real Centro Universitario Escorial M.ª Cristina ( adscrit a la universitat Complutense), he treballat com a professional i divulgador de la salut des de fa mes de vint anys. Professor durant diversos anys de Ioga i Taichi-Chi kung. He realitzat també programes com Mindfulness per regular les emocions “Programa d’Intel·ligència Emocional Plena” (PINEP), per la Universitat de Màlaga.

Sóc un gran amant de la naturalesa i he treballat com a guia de muntanya. També  sóc marit i pare.

El meu primer contacte amb la meditació comença a Còrdova, quan era un nen de 13 anys on m’apropo a la pràctica del ioga i les arts marcials. He practicat meditació Vedanta Advaita, Vipassana, Zen i meditació Taoísta.

Fa anys, després de diagnosticar-me una malaltia genètica minoritària que entre altres problemes associats provoca dolor crònic, caic en una profunda crisi personal que suposa l’abandó de  gran part de la meva activitat física i la practica meditativa.

Mes tard decideixo apropar-me a la meditació des d’una perspectiva científica i secular com a via per comprendre el sofriment dels altres i el meu propi, i és quan començo a interessar-me per Mindfulness i el treball de Jon kabat Zinn.

Després de prendre contacte amb l’obra de Vidyamala Burch, decideixo reprendre la practica de l’atenció plena de manera compromesa i formal i conviure amb el dolor físic i el sofriment emocional d’una forma creativa amb la intenció també, d’ajudar a altres persones a portar una vida mes plena i saludable.

SOM PROFESSORS TITULATS EN RESPIRAVIDA BREATHWORKS

Els professors certificats en Respiravida Breathworks han d’impartir mindfulness segons uns estàndards de qualitat definits per la Xarxa de Formadors de Mindfulness en el Regne Unit (UK Network for mindfulness). Aquests estàndards han estat redactats i duts a la pràctica per reconegudes i prestigioses universitats, associacions i centres de mindfulness en el Regne Unit. Entre ells es troba Breathworks (Respiravida a Espanya) com a únic fundador de la línia de Mindfulness Based in Pain Managment (MBPM: Mindfulness per al maneig del Dolor).

Altres associacions importants dins de la UKNetwork for mindfulness són: la universidad de Bangor, el Oxford mindfulness center o universidad de Aberdeen.