CERTIFICACIÓ RESPIRAVIDA-BRETHWORKS

ESTÀNDARS DE QUALITAT (MINDFULNESSACCIÓ)

Els professors formats a través del Programa de Formació de Respiravida/Breathworks ens certifiquem sota els estàndars de qualitat de Xarxa espanyola de programes estandarditzats basats en mindfulness i compassióEuropean Associations for Mindfulness i British Association of Mindfulness-Based Approaches. Aquests són d´obligat compliment per a nosaltres com a docents dels cursos de mindfulness per a la salut i de mindfulness per a la reducció de l´estrès. Els professors hem de rennovar anualment la certificació per poder seguir impartint els cursos.

Alguns punts claus dels estàndars de qualitat:

  • Els professoras han de tenir i demostrar una experiència profunda de totes les pràctiques centrals de meditació que després s´impartiran durant les sessions.
  • En cas de treballar per organitzacions oficials, es necessitarà una preparació profesional en salut física o mental, educació o assistència social, o una experiència de vida equivalent reconeguda per la organització dintre de la qual es durà a terme el curs.

Si vols saber més sobre els estàndars de qualitat: estàndards pels professorsestàndards pels formadors de professorsestàndars pels mentors de professors

RENNOVACIÓ ANUAL PER LA CERTIFICACIÓ DE DOCÈNCIA

Després de la formació supervisada durant almenys 12 mesos, el professors hem de rennovar anualment la nostra certificació per tal de poder seguir impartint com a docents. Alguns punts importants que ens evaluen per a la rennovació:

  • Compliment amb els estàndars de qualitats esmentats anteriorment
  • Demostrar una pràctica diària de les diferents meditacions i pràctiques  que s´han d´impartir durant els cursos
  • Demostrar que s´ha fet almenys un retir anual de mindfulness de set dies de duració (com a mínim)
  • Supervisió anual garantida per algún altre professor certificat amb experiència més dilatada de pràctica i de docència
  • Estar informat de les novetats mèdico-científiques referents al camp de la meditació i de mindfulness
Open chat
Hola,
En què et podem ajudar?