Final Setena Edició Curs Mindfulness Girona Reducció de l’Estrès.

FINAL SETENA EDICIÓ CURS MINDULNESS GIRONA REDUCCIÓ DE L’ESTRÈS I L’ANSIETAT.

El passat dia 8 de novembre va tenir  lloc en l’Estudi Itzà l’ última sessió de la Setena edició del programa Mindfulness per a Estrès a la ciutat de Girona.
Us volem fer un sincer reconeixement al vostre compromís amb l’assistència a les classes i destacar també el gran valor de totes les aportacions que heu realitzat en els grups d’indagació.

GRÀCIES Flori, Clara, Helena, Susanna, Nati, Toni, Jordi, Imma, Azalia, Estel, Mariona i Danae .  Ha sigut un plaer compartir amb vosaltres aquestes setmanes amb galetes, infusions, bombons com els de la Sussana i Brownies casolans com el de l’Azalia :-).

GRÀCIES pel vostre “no-esforç”, per posar en pràctica els conceptes i no deixar-los en meres idees. Conscients que les situacions personals, familiars o laborals no són sempre fàcils.

En realitat, ara comença el  viatge de veritat, en el qual decidim què fer amb tot allò que hem après i experimentat, i de quina manera ho podem integrar en la nostra vida diària. Sens dubte serà un viatge emocionant per mantenir la nostra pràctica Viva.

Per la nostra part, ja tenim programades les properes sessions d’Iniciació i manteniment de la pràctica de l’Atenció Plena de cara a Novembre i Desembre.

De cara a l’any que ve, probablement realitzarem les sessions de manteniment un divendres a la tarda al mes, intentant d’aquesta manera donar cabuda als suggeriments que moltes de vosaltres ens heu traslladat. Us mantindrem informats de les dates una cop programades.
Més Informació aquí:

Sessions d’Iniciació i Manteniment

Finalment, donar especialment les gràcies a l’Alex Martín per la seva ajuda en la coordinació del curs i el seu compromís amb la pràctica i la comoditat dels participants i a la Coral Rios per facilitar amb tant afecte i dedicació l’acolliment en l’Estudi Itzá.

Propers cursos a Girona Novembre 2017

Divendres Tarda

Dimecres Tarda

Open chat
Hola,
En què et podem ajudar?