Caminada Conscient i bany forestal (shinrin yoku) 17 de febrer Mindfulness Girona

GRÀCIES PEL TEU INTERÈS PERÒ DE MOMENT NO QUEDEN PLACES!

ANIREM INFORMANT DE NOVES CONVOCATÒRIES.

Ja fa temps que comentàvem entre els practicants de mindfulnessacció a Girona, que podria estar bé realitzar alguna caminada conscient per compartir experiències fora de la sala, prendre contacte amb la naturalesa i realitzar un “bany forestal”

Segons estudis realitzats per científics japonesos, l’impacte de la Caminada conscient i dels banys forestals (shinrin yoku) en la salut és clar: baixen la pressió arterial, enforteixen el sistema immunològic, redueixen les hormones relacionades a l’estrès i la incidència d’infarts.

Doncs aquí teniu la primera proposta, estarem encantats d’escoltar les vostres! 🙂

Dia: Anirem informant de noves convocatòries.
Hora de sortida: 9:30h
Lloc de Sortida: Parking novavenda Bescanó
Preu: Activitat gratuïta.
Dificultat: Mitjana
Distància: 5,5 Km aprox
Horari: 3h aprox amb descansos
Telèfon de contacte: 636970682
Correu electrònic: juancarles@mindfulnessaccion.com

Notes Importants:
  • Cal Inscripció prèvia
  • En cas de pluja es suspèn l’activitat
  • La sortida serà a les 9:30h en punt, et suggerim ser previsor/a i arribar 10 min abans.

 

Si desitges saber una mica més sobre els banys forestals, pots visualitzar el petit vídeo d’un minut i mitg que trobaràs al final d’aquesta pàgina.

 

[vc_column_text][button size=”medium” icon=” target=”_self” hover_type=”default” text=”Mapa del Recorregut” link=”https://drive.google.com/open?id=1YO_iBOfL9SC3Ynq4xDmCpnpONGgH_OwI&usp=sharing” color=”#ffffff” hover_color=”#ffffff” background_color=”#608ec0″ hover_background_color=”#1c51c6″ border_color=”#608ec0″ hover_border_color=”#1c51c6″ border_radius=”4″][/vc_column_text]

 

[vc_column_text][button size=”medium” icon=” target=”_self” hover_type=”default” text=”Inscriu-te Aquí a la Caminada Conscient” link=”https://goo.gl/forms/fATREoRIL3NC8VHG2″ color=”#ffffff” hover_color=”#ffffff” background_color=”#608ec0″ hover_background_color=”#1c51c6″ border_color=”#608ec0″ hover_border_color=”#1c51c6″ border_radius=”4″][/vc_column_text]

 

Què farem:
La proposta és realitzar una tranquil·la caminada amb espais per al silenci.
Més o menys amb la següent estructura:
9:30h  – Sortida
9:30h  – 10:00h Caminada
10:00h – 10:20h Petita meditació i descans
10:20h – 10:40h Caminada
10:40h – 11:00h Descans i esmorzar
11:00h – 11:45h Caminada en silenci
11:45h – 12:30h Caminada
12:30h – Arribada

Què cal portar:
– Ganes de compartir una experiència i estar en contacte amb la naturalesa 🙂
– Aigua
– Esmorzar
– Calçat de muntanya
– Valora la possibilitat de portar bastons si creus que poden ser útils per a tu ( jo en porto!)

Recorregut:
És una ruta circular per bosc de roure, pi, alzina surera i castanyers
que alterna trams de pujades, baixades i plans.
Encara que el ritme de l’activitat serà lent (el ritme de la caminada el marca l’última persona del grup…) crec oportú comentar que, al principi de la ruta hi ha una pujada d’asfalt pronunciada i al final de la ruta una llarga baixada també una mica pronunciada en forma de camí estret. Tingues-ho en compte si pateixes problemes intensos de genolls, esquena o qualsevol  altre que consideris important.

Us esperem amb il·lusió!

Una atenta abraçada,
Joan Carles

 

[vc_column_text][button size=”medium” icon=” target=”_self” hover_type=”default” text=”Inscriu-te Aquí a la Caminada Conscient” link=”https://goo.gl/forms/fATREoRIL3NC8VHG2″ color=”#ffffff” hover_color=”#ffffff” background_color=”#608ec0″ hover_background_color=”#1c51c6″ border_color=”#608ec0″ hover_border_color=”#1c51c6″ border_radius=”4″][/vc_column_text]

 

 

 

Open chat
Hola,
En què et podem ajudar?