FINAL NOVENA EDICIÓ CURS MINDULNESS GIRONA REDUCCIÓ DE L’ESTRÈS I L’ANSIETAT.

 

El passat dia 23 de març vam donar per finalitzada novena edició del programa Mindfulness per a Estrès a la ciutat de Girona en Espai de Ioga

Ha estat un curs molt intens i emotiu per alguns dels participants que s’han relacionat amb profundes dificultats vitals.

Per altres a sigut una magnífica manera de modular el seu estrès i l’ansietat laboral i personal, o de solventar problemes com l’insomni.

Han sorgit interessants reflexions fruit de les diferents dinàmiques i indagacions.
Hem gestionat junts les diferents dificultats i resistències.
Volem donar les gràcies i el nostre reconeixement a aquest magnífic grup i al seu compromís amb l’assistència i la pràctica formal a casa, sent aquesta última de vital importància per integrar els conceptes abordats en les sessions.

GRÀCIES Maria, Francesca, Marina, Mª Àngels M, Mariona, Xavier, Neus T, Anna, Mª Àngels G, Núria, Yolanda, Sergi, Vero, Neus Ll. Ha sigut un regal compartir amb vosaltres aquestes 8 setmanes.

Compteu amb nosaltres en l’aventura que suposa ara mantenir viva la vostra practica, no sempre serà fàcil, però després d’aquest curs sabem que sempre, malgrat les circumstàncies, podem tornar a la nostra respiració i al nostre cos una vegada i una altra i cultivar les emocions positives subjacents a qualsevol experiència.

 

Per la nostra part, ja tenim programades les properes sessions d’Iniciació i manteniment de la pràctica de l’Atenció Plena de cara a l’abrl i al maig.

Més Informació aquí:

Sessions d’Iniciació i Manteniment

Per ùltim, donar especialment les gràcies a Milòs i a Teresa per la seva ajuda en la coordinació del curs i el seu compromís amb la pràctica i la comoditat dels participants. Sense la seva ajuda, aquest curs no hauria estat el mateix.

Grup Final programa mindfulness Girona Març 2018

Grup Final programa mindfulness Girona Març 2018

Propers cursos a Girona Abril 2018

Divendres Tarda

[vc_column_text][button size=”medium” icon=” target=”_self” hover_type=”default” text=”Cursos 8 semanas mindfulness Girona” link=”https://mindfulnessaccion.com/mindfulness-per-a-lestres-i-lansietat-girona/” color=”#ffffff” hover_color=”#ffffff” background_color=”#608ec0″ hover_background_color=”#1c51c6″ border_color=”#608ec0″ hover_border_color=”#1c51c6″ border_radius=”4″][/vc_column_text][vc_column_text][button size=”medium” icon=” target=”_self” hover_type=”default” text=”Cursos 8 semanas mindfulness Barcelona” link=”https://mindfulnessaccion.com/mindfulness-per-a-lestres-i-lansietat-barcelona/” color=”#ffffff” hover_color=”#ffffff” background_color=”#608ec0″ hover_background_color=”#1c51c6″ border_color=”#608ec0″ hover_border_color=”#1c51c6″ border_radius=”4″][/vc_column_text][vc_column_text][button size=”medium” icon=” target=”_self” hover_type=”default” text=”Cursos 8 semanas mindfulness Sant Cugat” link=”https://mindfulnessaccion.com/mindfulness-reduccio-estres-i-ansietat-sant-cugat-del-valles/” color=”#ffffff” hover_color=”#ffffff” background_color=”#608ec0″ hover_background_color=”#1c51c6″ border_color=”#608ec0″ hover_border_color=”#1c51c6″ border_radius=”4″][/vc_column_text]