Mindfulnessacció amb la Xarxa espanyola de programes estandarditzats basats en mindfulness i compasió

 

És una gran alegria per a nosaltres la notícia del naixement de la Xarxa espanyola
de programes estandarditzats basats en mindfulness i compasió.
El desenvolupament d’aquesta xarxa, és fruit de la col·laboració durant 5 anys de els principals i mes prestigiosos programes de Mindfulness & Compassió MBCT, MBPM, MSC i MBSR.
La seva funció és ser una inspiració i referència per a l’ensenyament del Mindfulness i la Compassió al estat espanyol, en línia amb els estàndards internacionals de formació de professors en els diferents programes.

Comptem amb l’aval de les organitzacions internacionals responsables de diferents programes de Mindfulness com la Universitat de Bangor, Breathworks, Center for MSC, Mindfulness Network.

red española3-02

 Xarxa espanyola de programes estandarditzats basats en mindfulness i compasió.

Aquest document està format per quatre parts fonamentals:

  • Criteris relacionats amb la formació de professors dels Programes Estandarditzats Basats en Mindfulness i/o Compassió
  • Criteris relacionats amb la formació de formadors de professors dels Programes Estandarditzats Basats en Mindfulness i Compassió.
  • Estàndards i Criteris de Bona Pràctica per a supervisors/mentors de professors i formadors de Programes Basats en Mindfulness i Compassió (PBMC)
  • Guia de bones pràctiques per a facilitadors de retirs dirigits a professors i estudiants de Mindfulness i/o Compassió

 

[vc_column_text][button size=”medium” icon=” target=”_self” hover_type=”default” text=”Cursos 8 setmanes mindfulness Girona” link=”https://mindfulnessaccion.com/mindfulness-per-a-lestres-i-lansietat-girona/” color=”#ffffff” hover_color=”#ffffff” background_color=”#608ec0″ hover_background_color=”#1c51c6″ border_color=”#608ec0″ hover_border_color=”#1c51c6″ border_radius=”4″][/vc_column_text][vc_column_text][button size=”medium” icon=” target=”_self” hover_type=”default” text=”Cursos 8 setmanes mindfulness Barcelona” link=”https://mindfulnessaccion.com/mindfulness-per-a-lestres-i-lansietat-barcelona/” color=”#ffffff” hover_color=”#ffffff” background_color=”#608ec0″ hover_background_color=”#1c51c6″ border_color=”#608ec0″ hover_border_color=”#1c51c6″ border_radius=”4″][/vc_column_text][vc_column_text][button size=”medium” icon=” target=”_self” hover_type=”default” text=”Cursos 8 setmanes mindfulness Sant Cugat” link=”https://mindfulnessaccion.com/mindfulness-reduccio-estres-i-ansietat-sant-cugat-del-valles/” color=”#ffffff” hover_color=”#ffffff” background_color=”#608ec0″ hover_background_color=”#1c51c6″ border_color=”#608ec0″ hover_border_color=”#1c51c6″ border_radius=”4″][/vc_column_text]

 

Open chat
Hola,
En què et podem ajudar?