FINAL CURS MINDFULNESS GIRONA REDUCCIÓ ESTRÈS MBPM JUNY 2020 ESPAI Marta Rabasseda

Final del Curs MINDULNESS GIRONA Reducció de l’estrès MBPM Juny 2020 Espai Marta Rabasseda.

El passat dia 09 de juny vam acaba l’ultima edició del programa Mindfulness per a Estrès a la ciutat de Girona programat en un principi en Espai Marta Rabaseda (Logopèdia Neurofuncional) però finalmet fet en format online.

Aquest a estat un curs diferent. Ningú podia preveure quan el vam programar que el món canviaria per complet a causa d’una pandèmia.

Ha sigut un grup petit i molt ben avingut, amb alguns bons amics com a participant “repetidors”. No vaig pensar en fer una foto de grup l’últim dia, però he rescatat una imatge molt representativa de la primera sessió 😉 Tinc moltes ganes de trobar-nos dimarts vinent en persona i els que no podeu assistir, estic segur que trobarem altres ocasions!
Realment hi ha hagut reptes importants per a adaptar els continguts al format online en temps rècord amb hores i hores de treball però el resultat ha valgut molt la pena.
Realment aquest Covid-19 en comptes de minvar el compromís dels participants, sembla que l’hagi afavorit. Hem après molt de vosotr@s i volem donar reconeixement a la vostra constància malgrat les dificultats. Sense intenció d’entrar en tòpics crec fermament que heu convertit una dificultat en una oportunitat. (És un corta i pega de la publicació del altre final de curs del divendres, però realment ho sento així!)

Gràcies!!

Maria, Sara, Marta, Cristina, Ramón i Rosana

Compteu amb nosaltres en l’aventura que suposa ara mantenir viva la vostra practica, no sempre serà fàcil, però després d’aquest curs sabem que sempre, malgrat les circumstàncies, podem tornar a la nostra respiració i al nostre cos una vegada i una altra i cultivar les emocions positives subjacents a qualsevol experiència.

Ens veiem el dia 16 a la 9ª i última sessió de pràctica!!

Per últim, donar especialment les gràcies a la Teresa com a coordinadora i Amiga. “He perdido la cuenta” dels cursos que has coordinat amb mi, i això m’agrada… hi ha una comunicació sense paraules que fa que tot sigui molt fàcil.

Joan Carles Espejo

Propers cursos a Girona Setembre 2020

Divendres Tarda

Dimarts  Tarda

Proper Retir cap de Setmana Maig 2020 “Cultivant la Calma i la senzillesa a través de la Meditació i la Respiració”

Informació Retir

[vc_column_text][button size=”medium” icon=” target=”_self” hover_type=”default” text=”Cursos 8 semanas mindfulness Girona” link=”https://mindfulnessaccion.com/mindfulness-per-a-lestres-i-lansietat-girona/” color=”#ffffff” hover_color=”#ffffff” background_color=”#608ec0″ hover_background_color=”#1c51c6″ border_color=”#608ec0″ hover_border_color=”#1c51c6″ border_radius=”4″][/vc_column_text]

[vc_column_text][button size=”medium” icon=” target=”_self” hover_type=”default” text=”Cursos 8 semanas mindfulness Barcelona” link=”https://mindfulnessaccion.com/mindfulness-per-a-lestres-i-lansietat-barcelona/” color=”#ffffff” hover_color=”#ffffff” background_color=”#608ec0″ hover_background_color=”#1c51c6″ border_color=”#608ec0″ hover_border_color=”#1c51c6″ border_radius=”4″][/vc_column_text][vc_column_text][button size=”medium” icon=” target=”_self” hover_type=”default” text=”Cursos 8 semanas mindfulness Sant Cugat” link=”https://mindfulnessaccion.com/mindfulness-reduccio-estres-i-ansietat-sant-cugat-del-valles/” color=”#ffffff” hover_color=”#ffffff” background_color=”#608ec0″ hover_background_color=”#1c51c6″ border_color=”#608ec0″ hover_border_color=”#1c51c6″ border_radius=”4″][/vc_column_text]

Open chat
Hola,
En què et podem ajudar?