FINAL CURS MINDFULNESS GIRONA REDUCCIÓ ESTRÈS MBPM JUNY 2021

Final del Curs MINDULNESS GIRONA Juny 2021.

Fa ja algun temps que vam decidim realitzar aquest viatge junts. A mitjan Abril vam començar aquest curs de 8 setmanes que ens ha portat coses valuoses, algunes d’elles inesperades.
Divendres passat 18 de Juny ens vam reunir per a realitzar la 9a i última sessió del curs Mindfulness per a l’estrès MBPM a Girona.

Va ser una senzilla i bonica sessió de meditació i silenci en la qual vam tenir la sort de rebre bonics i deliciosos regals ( gràcies Imma i Magdalena per la vostra generositat) , i on vam poder coincidir amb algunes persones que o bé, no havien pogut fer aquesta 9ª sessió en el seu curs anteriorment o bé havien acabat el curs en format online, i quina millor oportunitat que aquesta per tancar el curs!.

Ha sigut un grup molt actiu i participatiu, amb una grandíssima curiositat i una gran noblesa.

Volem fer un reconeixement al compromís i l’esforç de tots i totes les participants.

Enhorabona,

David, Santi, Alonso, Raquel, Xavier, Magdalena, Judith, Cristina, Imma, Elisabet, i a Dolors per la seva presència, a Eliane, Aniol (del curs online que no van poder estar presents) i a Maria del Mar que va compartir amb nosaltres aquesta 9ª sessió.

A totes/ts vosaltres gràcies!


Estarem molt contents de poder-vos acompanyar en el futur a mantenir viva la vostra pràctica si així ho trobeu convenient per cuidar de tots aquells fruits que la pràctica de l’atenció conscient us ha proporcionat durant aquests dos mesos.

Que estigueu bé, que sigueu feliços, que pugueu viure una vida més calmada i desperta.

Per últim, donar especialment les gràcies al gran equip de coordinadors, Teresa i Jordi. També heu transitat per les vostres pròpies dificultats i alegries. Gràcies per la vostra ajuda en la coordinació del curs i el compromís amb la pràctica i la comoditat dels participants. Sense la vostra ajuda, aquest curs no hauria estat el mateix.

Joan Carles Espejo

Propers cursos Mindfulness Estrès MBPM a Girona setembre 2021

[vc_column_text][button size=”medium” icon=” target=”_self” hover_type=”default” text=”Informació Cursos 8 semanas mindfulness Girona setembre 2021″ link=”https://mindfulnessaccion.com/mindfulness-per-a-lestres-i-lansietat-girona/” color=”#ffffff” hover_color=”#ffffff” background_color=”#608ec0″ hover_background_color=”#1c51c6″ border_color=”#608ec0″ hover_border_color=”#1c51c6″ border_radius=”4″][/vc_column_text]

Proper Retir cap de Setmana Octubre 2021 “Cultivant la Meditació, la Contamplació, la Calma i el Descans”

[vc_column_text][button size=”medium” icon=” target=”_self” hover_type=”default” text=”Informació Retir octubre 2021″ link=”https://mindfulnessaccion.com/2021/06/retir-mindfulness-girona-tardor-2021/” color=”#ffffff” hover_color=”#ffffff” background_color=”#608ec0″ hover_background_color=”#1c51c6″ border_color=”#608ec0″ hover_border_color=”#1c51c6″ border_radius=”4″][/vc_column_text]

Open chat
Hola,
En què et podem ajudar?