Retir mindfulness, meditació i ioga

Cap de setmana Juliol 2021

Aquest estiu vàrem dur a terme el retir de mindfulness, meditació i ioga a Vallcebre, a la comarca de Berga. El centre de reitrs està situat en una zona excel.lent a on poder disfrutar de la naturalesa i de les pràctiques contemplatives i meditatives que posarem a disposició dels alumnes. Vàrem ser un grup de 13 persones, contant els instructors. Com a instructors estavem l’Aleix i l’Amèlia , els dos amb dilatada experiència en mindfulness, meditació i ioga, tant a nivell de pràctica com a nivell de docència.

EL retir va começar donant la benvinguda als alumnes. Aquest anaven arribant durant la tarda-nit del Divendres. Al arribar se’ls hi entregava el quit d’antígens per tal que puguessin fer-se la prova. Tots donarem negatiu :).

Després ens reunirem a la sala de meditació i ens presentarem i ferem un petit ritual de benvinguda, a on s’entregava el material del retir ( llibre de mindfulness, poemari, i full explicatiu de les diferents emocions positives: l’amor incondicional, l’alegria empàtica, la compassió i l’equanimitat, s’encenia una petita espelma i es feia la primera meditació del retir.

Així començà el retir de mindfulness, meditació i ioga de cap de setmana al Juliol.

Els participants tinguerem temps per aprofundir en la meditació i l’auto-observació. Pugueren treballar i obrir el cos a través de les asanes del ioga com ajuda per entrar millor en la meditació. És creà un grup armònic i amb gran sintonia. La gent tingué temps de coneixe’s i de compartir les seves experiències durant retir. També hi hagué espai pel silenci i la introspecció, clau per apaivagar els pensaments.

Fou un cap de setmana especial, a on és treballà molt a través de l’observació i la consciència a la respiració i el cos i també obrirem el cor, a través de les meditacioes del cultiu de les emocions positives, més altruïstes i empàtiques cap als altres i un mateix.

Open chat
Hola,
En què et podem ajudar?