FINAL V EDICIÓ CURS MINDULNESS GIRONA REDUCCIÓ DE L’ESTRÈS

FINAL V EDICIÓ CURS MINDULNESS GIRONA REDUCCIÓ DE L’ESTRÈS I L’ANSIETAT.

El passat 26 de Maig, vam donar per finalitzada la V edició del curs Mindfulness per a la reducció de l’estrès.
Ha estat un viatge sense dreceres, d’experiència directa en el qual s’ha format un grup de participants amb gran compromís i autenticitat.

DSC_0254

Durant aquestes vuit setmanes, hem après que en el nostre dia a dia ens veiem amb massa freqüència arrossegats per les nostres reaccions i funcionem en el que anomenem “Pilot Automàtic”.

Hem après a  sortir d’aquest “pilot automàtic”, prenent consciència a través de les practiques meditatives formals i també de les quotidianes.

 Foto de curso

Hem explorat Els 6 passos de Respiravida i podríem destacar el cinquè pas… “La Connexió i Humanitat Comparida” ja que des d’un principi ha estat present. S’ha percebut una agradable sintonia en el grup.

Des de Mindfulnessación volem felicitar als participants, ( als que surten en les fotos i als que per un motiu o un altre no han pogut sortir 🙂 ) i donar un merescut reconeixement al seu esforç i compromís durant aquestes 8 setmanes.

En realitat, ara comença el  viatge de veritat, en el qual decidim que fer amb tot allò que hem après i experimentat, i de quina manera ho podem integrar en la nostra vida diària. Sens dubte serà un viatge emocionant.

Per la nostra banda i per ajudar en el que sigui possible a mantenir viva la pràctica dels participants, continuarem amb les nostres sessions d’iniciació i manteniment de la pràctica de mindfulness.

La propera sessións seràn els dies Diumenge 11 de Juny i dimecres 28 de Juny, i mes tard, al setembre, programarem noves sessions.

Finalment agrair la coordinació de de Milòs González i també l’ajuda de Glòria Grassot en la sessió informativa prèvia al curs i amb la primera sessió.

Propers cursos a Girona Setembre 2017

Divendres Tarda

Dimecres Tarda

Open chat
Hola,
En què et podem ajudar?